Daugiau 80% visų susirgimų priežastis - PARAZITAI. Lietuvos parazitologai aiškina, kaip apsisaugoti pačiam ir apsaugoti savo šeimą nuo parazitų

Papildyta 08:32

Nuo redakcijos: gydytojai aptiko, kad daugiau 80% visų susirgimų priežastis - parazitai. Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad parazitų gyvybės veiklos produktai ir patys gelmintai žarnyne sukuria palankią bakterijų dauginimuisi aplinką. Dėl to užsikrėtę parazitais žmonės dažnai kenčia nuo įvairiausių ligų.

gydytojas

- Profesoriau Naini, sakykite: ar tiesa, kad Lietuvos Respublika užima pirmąją vietą pagal užkrėstų parazitais žmonių skaičių?

- Mūsų šalis yra vieną iš labiausiai užsikrėtusių žmonių. To priežastis - gyventojų tankumas ir piliečių asmens higienos sumažėjimas.

- Profesoriau, kiek teisingi tyrimai, liečiantys gelmintus ir jų sąsają su meteorizmu?

- Prieš kelis metus gydytojai vis dar tyrė vartojamo maisto sąsają su meteorizmu. Bet neseniai atlikti tyrimai parodė, kad yra kita svarbi šios problemos priežastis - parazitai. Mokslininkai teigia, kad juos ignoruoti pernelyg pavojinga, kadangi gelmintai yra daugybės ligų ir sveikatos problemų šaltinis. photo

Pilvo pūtimas yra pirmiausias rodiklis, jog jūsų kūne apsigyveno parazitai ir tai gali turėti rimtas pasekmes

Asmeniškai aš pasitikiu šiais tyrimais ir galiu pasakyti, kad jie patvirtinti paskutiniai mūsų pačių instituto tyrimų rezultatais. Daugiau 80% visų žmogaus susirgimų priežastis - parazitai. Taip pat ir dažnas meteorizmas, kuris gali peraugti į rimtą ligą. Naujieji tyrimai byloja, kad dauguma "natūralių mirčių" yra parazitų aktyvumo žmogaus organizme pasekmė.

- Tai yra parazitai - tai paprasti sliekai, kurie gali tapti meteorizmo ir net mirties priežastimi?

- Iš tikrųjų parazitai - tai ne šiaip sliekai. Yra daugybė parazitų rūšių, kurie gyvena skirtinguose organuose ir tampa daugybės sveikatos problemų priežastimi. Be to, gelmintai, ypač nematodai, gali būti labai pavojingi. Ši gelmintai tiesiogine to žodžio prasme ardo žarnyną, įtakoja jo puvimą ir gali nuvesti iki mirties. Tarp kitko, nematodai ne taip paprastai diagnozuojami ir pašalinami.

Pridėkit prie jų tūkstančius kitų parazitų, kurie gali gyventi jūsų kepenyse, smegenyse, plaučiuose, kraujyje ir skrandyje. Praktiškai visi šie parazitai mirtinai pavojingi. Kai kurie jų iš karto tampa agresyvūs ir pradeda nuodyti jūsų kūną. Kiti pradeda tyliai daugintis ir jūs jų nepastebėsite, kol jų skaičius nepasieks kritinės ribos. Tuomet jų tiek daug, kad organizmas tiesiog neatlaiko ir žmogus miršta

Aš galiu tiksliai patvirtinti, kad parazitais užsikrėtę beveik visi žmonės. Kai kurių gelmintų galima lengvai atsikratyti. Kitus sunku aptikti. Kai ateina laikas gydymui, gydytojai pradeda išrašinėti nereikalingus vaistus, skirti pacientui nieko nepadedančias procedūras, kadangi jie nežino, kad blogos savijautos priežastis yra kirminai.

"Yra tūkstančiai parazitų, galinčių gyventi mūsų vidaus organuose. Praktiškai visi jie mirtinai pavojingi. Meteorizmas - ryškus gelmintų rodiklis"

- Ar galite jūs papasakoti konkrečius kirminų pavojaus pavyzdžius?

- Aš galiu priminti šimtus atvejų, bt papasakosiu tik rimčiausius.

Pirmiausia, tam tikros juostinių kirminų rūšys gali įtakoti vėžį. Gelmintai išskiria nuodus, toksinus, gyvybinės veiklos produktus. Visa tai nuodija organizmą ir įtakoja piktybinių navikų atsiradimą. Mirtis ištinka, tiesiogine to žodžio prasme, už kelių mėnesių. Tik prieš savaitę vienas žmogus mirė būtent dėl tokio naviko.

Naviko, įtakoto daugiametis organizmo apsinuodijimas parazitais, nuotrauka:
pav

Taip pat nuo parazitų rimtai kenčia žmogaus smegenys. Tas įtakoja neurozes, greitą nuovargį, stiprų nervingumą ir ūmius nuotaikos svyravimus. Juk kiekvienas mūsų su tuo susiduria, tiesa? Bet mes net nepagalvojame, kokia gali būti priežastis.

Tolimesnėse stadijose, kai smegenys užpildytos parazitais, atsiranda rimtesnės ligos, privedančios prie mirtis. "Mes turime žmonių, kuriuos mirtis ištiko dėl parazitų poveikio, skrodimų nuotraukų archyvą. Jūs patirsite siaubą, žiūrėdami šias nuotraukas".

Trečias pavyzdys - parazitai, patenkantys į širdį. Gydytojai mano, kad tai gana reta liga, bet iš tikrųjų iki 23% žmonių kenčia /nuo šios problemos. Kitais žodžiais, kas ketvirto žmogaus širdyje gyvena parazitai. Pradiniame etape ligos eiga nepastebima, jų įtaka organizmui lygi nuliui. Bet, laikui bėgant, kirminų aktyvumas širdyje tampa vis labiau pastebimas. Jie gali tapti daugybės širdies ligų ir net jos sustojimo priežastimi.

- Kokį dar pavojų atneša kirminai?

Vyrams gelmintai įtakoja: prostatitą, impotenciją, adenomas, cistas, smėlį ir akmenis inkstuose ir šlapimtakiuose.
Moterims jie įtakoja kiaušidžių uždegimus, fibromą, miomas, problemas su krūtimi ir inkstų bei šlapimtakių uždegimus.

- Kaip jūs saugojatės nuo parazitų? Ar yra vaistų?

- Šiai dienai nėra efektyvių parazitų organizme aptikimo būdų. Kažkiek tai susiję su tuo, kad yra labai daug kirminų (tūkstančiai rūšių), taip pat todėl, kad juos sunku aptikti. Lietuvos Respublikoje šie testai prieinami tik keliose vietose ir labai daug kainuoja. photo

Pirmieji parazitų įtakotos infekcijos simptomai:

  • Skausmai pilvo ertmėje
  • Alergija (bėrimas, ašarojimas, sloga)
  • Dažni peršalimai, gerklės skausmas ir užgulta nosis
  • Lėtinis nuovargis
  • Dažnas galvos skausmas, užkietėję viduriai arba diarėja
  • Sąnarių ir raumenų skausmai
  • Nervingumas, miego ir apetito sutrikimas
  • Tamsūs ratilai po akim

Jei turite bent vieną iš aukščiau minėtų simptomų, jūs tikrai turit parazitų ir reikia imtis staigių priemonių, kol jūsų savijauta nepablogėjo iki kritinio lygio.

Yra tik vienas preparatas, kuris lis jums atsikratyti parazitų. Šis preparatas buvo sukurtas Lietuvos Respublikoje.

- Kas tai per preparatas ir kas jį sukūrė? Ar galite mums apie tai papasakoti?

- Šio preparato prieš gelmintus pavadinimas yra Wortex ir jis buvo sukurtas, bendradarbiaujant su Parazitologijos institutu ir nepriklausomų jaunų mokslininkų grupe. Mes turėjome tikslą sukurti efektyvų preparatą nuo kirminų. Tam mes atlikome palyginamąjį augalų, kurie padeda efektyviai kovoti su parazitais, tyrimą. Po keturių mėnesių mes sukūrėme sudėtį.

Wortex sudėtyje: kvapnusis gvazdikmedis (Syzygium aromaticum), vaistinis skaistenis (Feverfew), pelynas (Wormwood). Kūrimo ir testavimo eigoje mūsų preparatas parodė labai gerą efektyvumą. Šiai dienai stipresnio preparato nuo parazitų nėra. Amerikos kompanijos stovi eilėje, kad galėtų jį nusipirkti, bet, pagal mūsų taisykles, tai neįmanoma.

Preparatas realizuojamas tiesiogiai. Tai leidžia jį pardavinėti už gerą kainą.

- Kodėl Wortex toks geras? Kuo jis skiriasi nuo kitų preparatų nuo parazitų?

- Kaip aš jau buvau sakęs, tai vienintelis veikiantis preparatas. Pagrindinis efektas tam, kad Wortex nužudo visus parazitus, esančius organizme. Tuomet, kiti preparatai nužudo tik dalį ir neturi jokio poveikio ypatų kiaušinėliams, todėl gelmintai tęsia aktyvų dauginimąsi. Be to, preparatas yra natūralus, jis neturi šalutinio poveikio, nenužudo žarnyno mikrofloros, kaip daugybė preparatų. Nei pykinimo, nei galvos svaigimo, nei silpnumo - niko iš to nėra ir nebus.

- Manau, mūsų skaitytojai norėtų sužinoti, kur galimą šį preparatą įsigyti?

- Preparatą galima užsisakyti gamintojo svetainėje. Mes bandėme susitarti su vaistinėmis, bet farmacininkai nori šį produktą parduoti už didelius pinigus, kelis skartus brangiau, negu mes patys jį parduodame. Parazitologijos institutas yra nekomercinė organizacija, mes nesistengiame užsidirbti pinigų. Mes sukūrėme Wortex, kad galėtumėme padėti žmonėms, o pagrindinis vaistinių tikslas užsidirbti pinigų, todėl jie turi visai kitokią politiką.

Aš tikiuosi, kad po kurio laiko mes su kuo nors susitarsime ir preparatas bus parduodamas vaistinėse už grą kainą. Dabar jūs jį galite užsisakyti tik online. Mes pasistengėme, kad tai būtų paprasta ir patogu. Preparatas bus jums pristatytas paštu arba kurjeriu, ir jūs mokėsite tik po užsakymo gavimo. Jums nereikia atlikti jokių išankstinių apmokėjimų.

- Ar norite gal kažką pasakyti mūsų skaitytojams, su jais atsisveikindamas?

Viskas, ką aš noriu jums pasakyti, tai, kad jūs rūpintumėtės savo sveikata ir savo gyvenimu. Jūs galite to net neįtarti, bet yra 97-98% tikimybė to, kad jūs turite parazitų. Jie gali būti visur - kraujyje, žarnyne, plaučiuose, smegenyse, širdyje. Nepamirškite, kad kirminai labai pavojingi ir nuodija organizmą. Jų reikia atsikratyti kaip galima greičiau.

P.S.: Mes paprašėm Martyno Nainiaus nuolaidos mūsų skaitytojams. Jis sutiko, ir dabar galima įsigyti Wortex su 50% nuolaida.

img

Pereiti į oficialią svetainę

Pokalbį vedė Laima Krutytė
Nuotraukos iš nemokamų šaltinių

Komentarai

Regimanta, Vilnius -

Aš išbandžiau šį preparatą. Jau penktą dieną pajutau, kad mano pilvas normoje. Be to, mano skrandis pradėjo geriau veikti. Būtinai užsisakysiu dar.

Gaudrimas, Klaipėda -

Kai aš pradėjau Wortx kursą, net negalvojau, kad jis taip gerai suveiks. Mano skrandis nebeskauda (panašu, kad kažką turėjau žarnyne), dingo problemos su kvėpavimu, aš pradėjau gerai jaustis. Dabar man 53 metai ir aš jaučiuosi geriau negu daugelis žmonių virš trisdešimt metų amžiaus. Ačiū, kad atmerkėt žmonėms akis ir iškėlėt šį klausimą. Jūsų privatus gydytojas jums to tikrai nepasakys.

Patricijus, Klaipėda -

Užsisakiau Wortex, kitą dieną aš jį gavau paštu. Pradėjau jį gerti ir, staiga, mano žarnynas pradėjo normaliai funkcionuoti. Net bijau įsivaizduoti, kas buvo mano pilve!

Sibilė, Vilnius -

Dėkoju už šį straipsnį! Aš jau užsisakiau šį preparatą.

Ignas, Klaipėda -

Aš irgi užsisakiau. Jie žadėjo, kad siuntinys atvyks savaitės bėgyje. Labai laukiu.

Sofija, Vilnius -

Aš gėriau Wortex, jis veikia puikiai. Jaučiausi jauna ir sveika. Mano imuninė sistema veikia daug geriau, ir net, praėjus 8 mėnesiams po kurso baigimo, aš nesirgau nei dienos.

Tauras, Klaipėda -

Neseniai žiūrėjau televizijos laidą apie žmonių parazitus. Jie pasakojo apie šį produktą, kuris, kaip sako, veikia geriau, negu bet koks vaistas nuo parazitų pasaulyje. Manau, kad toje laidoje dalyvavo ministras.

Apolinarija, Vilnius -

Mano močiutė išmokė mane atsikratyti parazitų. Visa mano šeima vartojo jos naminę priemonę organizmui valyti. Bet aš negalėjau atsikratyti savo meteorizmo. Užsisakiau Wortex, dabar aš normoje. Tarp kitko, mano močiutės vaistas buvo labai kartus, tad dabar mes visi geriame Wortex.

Vitalius, Klaipėda -

Mane ilgai kankino stiprūs galvos skausmai, bet po Wortex kurso viskas puiku!

Sidoras, Klaipėda -

Šis pokalbis buvo labai įdomus, ačiū! Jūs atveriate žmonėms akis!

Polis, Klaipėda -

Preparatas iš tikrųjų labai efektyvus, kadangi po pirmojo kurso mane paliko lėtinė sloga ir peršalimai. Tai tiesiog puiku!

Renalda, Vilnius -

Tai tiesa? Kodėl jis parduodamas tik online?

Geismantė, Vilnius -

Moterie, tu iš viso straipsnį skaitei? Jis parduodamas internetu, kadangi vaistinės stengiasi kuo daugiau užsidirbti, parduodant šį preparatą.

Gaiva, Vilnius -

Atleisk, viskas, dabar pamačiau ir jau užsisakiau.

Regina, Vilnius -

Puikus produktas! Mes su vyru jį geriame ir jaučiamės puikiai. Mes jaučiame, jog jaunėjame. Mes dabar turime daugiau jėgų, parazitai tikrai nusilpnina žmogų. Kai jūs jų atsikratysite, jūs pasijusite visiškai kitaip.

Rafalas, Klaipėda -

Ačiū už šį straipsnį, man irgi reikia apsivalyti. Niekada to nedariau, bet dabar supratau, kad užleisti savo organizmą labai pavojinga.

Pulcherija, Vilnius -

Perskaičiau visus komentarus ir supratau, kad privalau pereiti Wortex kursą.

Pereiti į oficialią svetainę